Booking

Vi laver

SHOWS – EVENTS – WORKSHOPS

til enhver lejlighed.

SHOW-BREAK-BATTLE MED BREAKPOINT

En show-battle med Breakpoint formidler breakens oprindelige, rå energi og charme fra ghettoen til publikum – indstuderede koreografier og spontane battle-moves  går op i en højere enhed.

Battlen er en helt grundlæggende del af hiphop kulturen. En breakbattle er en intens og dramatisk oplevelse, hvor der ikke blot konkurreres i halsbrækkende, akrobatiske dansemoves, men også i personlig stil og attitude,  og i at præsentere dansen med den rette  gadedrenge-agtige “cockiness” og overbevisning.

Show-battlen kan tilpasses de fleste arrangementer og fysiske rammer, og kan evt.  gennemføres med live DJ. Varigheden er mellem 6-30 minutter efter ønske. Kontakt os for nærmere info og priser.

WORKSHOPS

Breakpoint tilbyder workshops i breakdance og electric boogie til interesserede i alle aldre og på alle niveauer. En workshop kan tilpasses lejligheden – vi har bl.a. lavet workshops i skoler og børnehaver samt til polterabend, firmafester, teambuilding-kurser, sportsstævner og julefrokoster.

En workshop kan omfatte undervisning i enten breakdance eller electric boogie, men kan også kombinere de to dansestile. En typisk måde at lave en workshop på er dén, at vi starter med en kort opvisning, hvorefter der undervises i grundlæggende moves og teknikker.  Vi tager i denne forbindelse altid udgangspunkt i målgruppens ønsker og forudsætninger, og samtidig med, at alle skal have udbytte af undervisningen er det også vigtigt, at alle får en god og sjov oplevelse.

LAV JERES EGET BREAKDANCE SHOW MED EN INSTRUKTØR FRA BREAKPOINT

Vi har ekspertise i at tilrettelægge workshops således, at der arbejdes hen imod et fælles, afsluttende show, hvor deltagerne sammen kan vise hinanden og andre hvad de har lært. Fordelene ved at strukturere en workshop på denne måde er, at der opbygges et fællesskab og en korpsånd deltagerne imellem samtidig med, at der frembringes et konkret produkt som resultat af arbejdet i workshoppen.  Sådanne forløb kan vare fra et par timer til over flere dage og kræver ingen forkundskaber fra deltagerne.

Kontakt os og få et tilbud skræddersyet til lige netop jeres behov.

Referencer:

Vi samarbejder med og har lavet opgaver for

Musikhuset Vega
Sony Ericsson
Panvision A/S
Københavns Kommune
Rust
Gam3
Udenrigsministeriet
Netcompany A/S
Vice Magazine
Metroxpress
CPH:DOX
AFUK
Sommerhøjskolen Sydslevig
California Sports A/S
Kulturhuset Tapperiet
Red Bull
Puma

og mange flere